Spørgeskema hjælp til ekstern undersøgelse

Jeg er i den forgangne uge blevet kontaktet af en ekstern konsulent, som er ved at undersøge behovet og tankerne om skoler for højt begavet. Ud over et ekspertsvar fra mig har han spurgt om jeg vil hjælpe med at udbrede en kort spørgeskemaundersøgelse, som kan gennemføres af alle voksne. Jeg er altså ikke selv afsender af spørgeskemaet, men som I alle ved, ligger det mig meget på sinde og mit hjerte meget nær at der sættes fokus på #hurtigehjerner og hvordan vi bedst muligt skaber rum og plads til denne børnegruppe, og derfor har jeg også sagt ja til at hjælpe med at dele spørgeskemaet. Del gerne i jeres netværk


Undersøgelsen er et spørgeskema, som kan besvares ved at trykke på nedenstående link.

Spørgeskemaet kan besvares af alle voksne, og det tager kun 5 min. at udfylde.

https://survey.au.dk/LinkCollector?key=7K2LREX5U53K

Den indsamlede data skal være med til at belyse efterspørgslen.


God søndag